Vi samarbetar med några av de största aktörerna på marknaden för att erbjuda trygga och säkra betalningslösningar. Våra samarbetspartners är de största svenska bankerna samt payson och Swish och tillsammans med dem så erbjuder vi säker och trygg direktbetalning och kortbetalning samt även faktura med 14 dagars kredit.

Säkra Kortbetalningar

Du betalar säkert när du använder Paysons tjänster. För kortbetalningar med Visa och MasterCard används tillägget 3D-Secure (Verified by VISA/SecureCode), vilket innebär att för anslutna kort behöver man ange sitt lösenord för internethandel alternativt använda sin Digipass, SMS-kod eller motsvarande.

När du gör din första betalning med Payson har du möjlighet att koppla ditt betalkort eller kreditkort till ditt konto, vid nästa köp behöver du då inte ange dina kortuppgifter på nytt.

 

Swish

Swish är en tjänst som utvecklats för att erbjuda en enkel och trygg mobil tjänst för direkta betalningar. Arbetet med att utveckla Swish startade som ett samarbete mellan sex av Sveriges största banker. I december 2012 lanserades Swish, en mobil betallösning mellan privatpersoner och under sommaren 2014 lanserades även möjligheten för privatkunder att använda Swish för betalningar till anslutna företag, föreningar och organisationer.
Betala snabbt och enkelt till alla personer, företag, föreningar och organisationer som är anslutna till Swish.
Med Swish behövs inga kontonummer för att skicka pengar. Skriv in mottagarens mobilnummer (betalning till privatpersoner) eller Swish-nummer (betalning till företag, föreningar och organisationer) i Swish-appen och klicka på Betala.
Du ansluter Swish till ditt bankkonto, så att du kan skicka och ta emot betalningar direkt till och från kontot – när du vill och var du vill.
Betalningarna godkänns med hjälp av Mobilt BankID. Lika enkelt och säkert som i internetbanken och mobilbanken.

Följ oss på Facebook